diumenge, 22 de desembre del 2013

Podcast: posar veu a la paraula escrita.

OBJECTIUS: L'activitat d'enregistrar el podcast s'ha plantejat amb l'objectiu de complementar un mapa conceptual sobre les etapes de la vida. METODOLOGIA: Els nins han vist la necessitat de complementar la imatge del mapa conceptual per tal de facilitar la comprensió per part de companys de classes inferiors que puguin accedir al nostre blog. VALORACIÓ: Ha resultat molt senzill explicar-los com funciona el podcasting i amb els ordinadors d'aula han estat capaços de fer gravacions tots sols. - Què ha funcionat? Els motiva molt poder fer les gravacions de manera autònoma. - Què he de millorar? ELs ordinadors han de ser revistats previament per assegurar que tots graven correctament.

2 comentaris:

  1. En David Duran diu que explicar oralment és aprendre dues vegades. Aquest post n´és un exemple. M´agrada molt com s´ha integrat l´aprenentatge entre iguals, els continguts, les tecnologies i l'expressió oral. Enhorabona!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies, Guida, les teves paraules sempre són una empenta!! Tenim moltes activitats x pujar.Ens manca teeeeemps!! :) En parlam!!

    ResponElimina